D vitamin, fehérje, vas, cink, szelénium, kalcium!:) Ez volt a ami reggeli :)
Rozmaringos szardínia
pástétom.
Nagyon szeretem a különféle krémeket,
pástétomokat mert pirítósra /nem az arcunkra:)/ kenve
egyszerűen mennyei. Én nagyon vastagon szeretem; szerintem néha meghaladja a
kenyér vastagságát, amit rá szoktam kenni :D. Úgy vagyok vele, hogy
inkább azt eszem, az fontosabb, mint az alatta lévő kenyér (szénhidrát).
Emellett kiváló vendégvárók is
lehetnek a különböző, hideg, ízletes krémek.
Hozzávalók:
·
2 szardínia halkonzerv (már lehet olivaolajosat
is kapni, az olajat jól csöpögtessük le)
·
2 kemény, főtt tojás
·
2 csapott teáskanál mustár
·
3 púpos teáskanál zsírszegény tejföl
·
Himalaya só, frissen őrölt bors ízlés szerint
·
pici friss rozmaring (elhagyható)
·
pár csepp citromlé
·
fél, közepes fej lilahagyma
Elkészítés:
Minden hozzávalót tegyünk
turmixgépbe és turmixoljuk finomra, krémesre. A turmixgép pengéi a hagymát is
finomra vágják ezért nem muszáj nagyon apró darabokra vágni az
előkészületeknél.
Szerintem ez az adag 3-4 felnőtt
embernek elegendő.
Nagyon jó étvágyat kívánok hozzá!
Nagy ölelés :)
Iza
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése